Αποτελέσματα Έρευνας ΣΔΑΔΕ για HR Δράσεις Αντιμετώπισης του COVID-19
On line Συνάντηση Γνώσης - "Κορωναϊός & Διαχείριση Εργασιακών Σχέσεων" - 15/04/2020

3ο On line Σεμινάριο σε συνεργασία ΣΔΑΔΕ & ALBA Graduate Business School

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των on line σεμιναρίων, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πληθώρα μηνυμάτων που δεχτήκαμε και να σας υπενθυμίσουμε το τελευταίο, με θέμα “Harnessing Ecosystem Wisdom” που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2020, 16:00 – 17:30, με τον Καθ. Κων/νο Αξαρλόγλου, για το οποίο υπάρχουν ακόμα λίγες διαθέσιμες θέσεις.

Για το ενδιαφέρον συμμετοχής σας, ισχύουν όσα έχουν αναφερθεί παρακάτω σημειώνοντας παράλληλα ότι, προτεραιότητα θα έχουν μέλη/εταιρίες που δεν έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποιο από τα προηγούμενα.

#Stayhome #LearnigfromHome
______________________________________

Ευχόμαστε πάνω απ’ όλα να είστε υγιείς και δυνατοί στη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Με έμφαση πάντα στην εξέλιξη του επαγγελματία του HR και δεδομένων των συνθηκών, o ΣΔΑΔΕ σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, προσφέρει μια σειρά επίκαιρων online σεμιναρίων (μέσω της πλατφόρμας Zoom), για τα οικονομικά ενήμερα μέλη του άνευ κόστους (σε κάθε άλλη περίπτωση θα ισχύσει το ποσό των 25 ευρώ), με μέγιστο αριθμό συμμετοχών τα 30 άτομα/σεμινάριο με σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να μας στείλουν το ονοματεπώνυμο και το email τους το αργότερο δύο (2) ημέρες πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου ώστε να προωθηθούν στο ALBA Graduate Business School και να λάβουν απευθείας τις απαραίτητες οδηγίες.
Για ενδιαφέρον παρακολούθησης άνω του ενός (1) σεμιναρίου από το ίδιο άτομο, θα τηρηθεί λίστα αναμονής ακολουθώντας και σε αυτή την περίπτωση σειρά προτεραιότητας.

ΗΜ/ΝΙΑ ΘΕΜΑ ΩΡΕΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
3 Απριλίου Positivity & Resilience 14:00 – 16:00 Δρ. Αναστάσιος Σταλίκας 
10 Απριλίου ‘May Day’, Crisis Readiness Simulation 14:00 – 18:00 * Δρ. Ν. Μυλωνόπουλος 
14 Απριλίου Harnessing Ecosystem Wisdom 16:00 – 17:30 Καθ. Κων/νος Αξαρλόγλου

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;