Καλοκαιρινή Εκδήλωση
Επαγγελματικός προσανατολισμός για τα παιδιά των μελών μας.

www.payroll.gr… Ο ειδικός στη μισθοδοσία.

Στη Eurobank Business Services, εδώ και 13 χρόνια αποδεικνύουμε έμπρακτα την εξειδίκευσή μας στον τομέα της μισθοδοσίας και ανταποκρινόμαστε καθημερινά στις ανάγκες των πελατών μας, με αξιοπιστία, αμεσότητα και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία.

Στo πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας, έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε, ότι πρόσφατα προχωρήσαμε σε αναβάθμιση του site της εταιρείας μας.

Όλη η πληροφόρηση που χρειάζεστε είναι πλέον διαθέσιμη στη νέα διεύθυνση www.payroll.gr.

Payroll και Eurobank Business Services ταυτίζονται σε ένα νέο ηλεκτρονικό περιβάλλον, μέσω του οποίου ενημερώνεστε για όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες σχετικά με τη διαχείριση της μισθοδοσίας της εταιρείας σας, καθώς και για τις νομοθετικές αλλαγές που την επηρεάζουν μέσα από το ανανεωμένο Payroll News.

Το «Payroll News» σας προσφέρει:

• Ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στην εργατική ⁄ ασφαλιστική ⁄ φορολογική νομοθεσία.

• Υπηρεσία Newsletter, για να έχετε έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση σχετικά με την εργατική ⁄ ασφαλιστική ⁄ φορολογική νομοθεσία. Εγγραφείτε στο http://www.payroll.gr/payroll-news/ για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα.

• Ειδική κατηγορία με «Αποκλειστικές Μελέτες» που συντάσσει η εξειδικευμένη ομάδα

της Eurobank Business Services. Κατεβάστε τις μελέτες που σας ενδιαφέρουν στο http://www.payroll.gr/category/apokleistikes-meletes/ για να ενημερώνεστε έγκυρα για όλες τις εξελίξεις από τους ειδικούς στη μισθοδοσία!

• Τη δυνατότητα να προωθείτε τις ανακοινώσεις και την αρθογραφία μας μέσω e-mail ή να τις «μοιράζεστε» στα κοινωνικά δίκτυα που επιθυμείτε (Linkedin, Facebook, Twitter κ.α.)

Το payroll της εταιρείας σας είναι δική μας υπόθεση…

Εσείς απλά πλοηγηθείτε στο www.payroll.gr, εγγραφείτε στο newsletter και στις «αποκλειστικές μελέτες» της εταιρείας μας και ενημερωθείτε on line, για οτιδήποτε αφορά στη μισθοδοσία.

Eurobank Business Services: Kαλλιρρόης 21, 117 43 ΑΘΗΝΑ • Τηλ.: 210 9008500 • Fax: 210 9008600

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;