Δημήτρης Ρουμελιώτης

Έφορος Οικονομικών

Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Business School του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.
Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στην Ελλάδα για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του πολίτη το έτος 2013 – 2014. Μετέπειτα, κατά την τελευταία 8ετία, ασχολείται αποκλειστικά με τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχοντας εργαστεί σε διάφορες θέσεις του line HR, όπως Talent & Reward Coordinator, Talent Development and Absence Management EMEA, Data Analysis and Transformation Manager, HR Manager Greece, και HR Manager South Eastern Europe σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του UK και της Ελλάδας, φέρει εμπειρία στη διαχείριση απόδοσης και ανάπτυξη ομάδων, στη δημιουργία πολιτικών και διαδικασιών, στην ολοκλήρωση projects (π.χ. PowerBI, Workday, κ.ά.), καθώς και στην επίλυση προβλημάτων και διαχείριση συγκρούσεων.
Είναι accredited Associate μέλος CIPD του UK από το 2014, τακτικό μέλος του ΣΔΑΔΕ στην Ελλάδα από το 2019, και Certified Coach & Assessor of DISC/ 4D από το 2021.

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;