Προσφορά Manpower για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ - No Stress Just Success - Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015
Προσφορά Manpower για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ - “Your Unique Personal Image” - Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Προσφορά Manpower για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ – High Value Customer Service – Σειρά 4 εργαστηρίων – Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2015

Η εταιρία ManpowerGroup, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Talent Lab”, διοργανώνει μία σειρά 4 εργαστηρίων με θέμα “High Value Customer Service” και προσφέρει στα μέλη του ΣΔΑΔΕ την τιμή των 200€ ανά εργαστήριο + ΦΠΑ 23% αντί της αρχικής τιμής των 250€.

Τα συγκεκριμένα εργαστήρια, που διαδέχονται το ένα το άλλο και δρουν συμπληρωματικά, έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βοηθήσουν τους επαγγελματίες στον τομέα της εξυπηρέτησης να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να αυξήσουν την επιρροή τους, να κερδίσουν το σεβασμό των πελατών και να διασφαλίσουν την πιστότητά τους.

Το 1ο εργαστήριο της σειράς είναι το “Emotional Intelligence in Customer Care” και στοχεύει στην ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00-21:00 στα γραφεία της ManpowerGroup, Πύργος Αθηνών, Κτίριο Β’, Λ. Μεσογείων 2-4, 115 27 Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας στο συνημμένο αρχείο.

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;