Συνάντηση Μελών Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας "You asked for it! We did it..." - Τετάρτη 18 Απριλίου 2018
MICROSITE & TΕΛΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ HR FORUM 2018

Learning Series – “Understanding Agile & Scrum: Methodology and Philosophy” – Sponsored by GPMA & Powered by ALBA Executive Development – 26 Απριλίου 2018

Αγαπητά μέλη,

Όπως ήδη γνωρίζετε, o ΣΔΑΔΕ έχει εγκαινιάσει μία νέα σειρά εκπαιδευτικών συναντήσεων (Learning Series) σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School υιοθετώντας ως εκπαιδευτική ομπρέλα για το 2017 & το Α’ εξάμηνο του 2018 το θέμα “Navigating the waves of digital transformation and disruptive innovation” και σχεδίασε για τα μέλη του 4 ενότητες εκπαίδευσης με διαφορετική θεματολογία για την καθεμία.

Η 4η και τελευταία ενότητα “Understanding Agile & Scrum: Methodology and Philosophy” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 09:30 – 14:30, στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School, με εισηγητή τον Δρ. Νίκο Μυλωνόπουλο, Associate Professor of Digital Business.

Συνημμένα πληροφορίες για όλες τις επιμέρους ενότητες, αναλυτική περιγραφή της τέταρτης και η αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής. Υπενθυμίζουμε ότι το ανωτέρω κόστος μπορεί να επιδοτηθεί από το 0,24/ΛΑΕΚ.

Όσοι από τα μέλη μας έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους, θα ενημερωθούν προσωπικά για επιβεβαίωση της παρουσίας τους στη συνάντηση αυτή.

Θα  χαρούμε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας αυτή, τόσο με την παρουσία σας όσο και με τη συμμετοχή ατόμων της Διεύθυνσής σας.

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

4th SESSION-UNDERSTANDING AGILE & SCRUM METHODOLOGY & PHILOSOPHY

LEARNING_SERIES_SDADE_ALBA_OVERALL

PARTICIPATION_FORM_4th_SESSION

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;