Ειδική Προσφορά για τα Μέλη του ΣΔΑΔΕ – “Train the E-Learning/Blended Learning Series” – 3 & 4/12/2018
November 13, 2018
Save the date – “Employee Engagement” – Συνέδριο ΠΒΕ – 5/12/2018
November 19, 2018

HR Leader Series Afternoon – “Η μεθοδολογία Belbin στην ανάπτυξη θετικής εταιρικής κουλτούρας” – Τρίτη 27/11/2018

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων Γνώσης και με έμφαση στην εξέλιξη του επαγγελματία του HR, προγραμματίζουμε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, 18:00 – 21:30, στα γραφεία του ΣΔΑΔΕ, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

“Η μεθοδολογία Belbin στην ανάπτυξη θετικής εταιρικής κουλτούρας”, με κύριους εισηγητές την κα Αναστασία Μαρινοπούλου, MBA Change Management Specialist της εταιρίας Progress Through Ltd & τον Καθηγητή Κώστα Ιωαννίδη (Σύμβουλο Επιχειρήσεων – Coach – Belbin Accredited).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μεθοδολογία Belbin και τις δυνατότητες εφαρμογής της για την ανάπτυξη στελεχών, ομάδων και θετικής εταιρικής κουλτούρας. Η διαφορετικότητα της συγκεκριμένης μεθοδολογίας έγκειται στο ότι εστιάζει στην εργασιακή συμπεριφορά και όχι στην προσωπικότητα. Επιπλέον, αναδεικνύει τις ικανότητες όλων, αποδέχεται το γεγονός ότι κανένα στέλεχος δεν δύναται να είναι κατάλληλο για όλους τους ρόλους και τις περιστάσεις, καταργεί στερεότυπα και ενδυναμώνει τα στελέχη ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους (αναγνωρίζοντας τα χαρίσματα και τις επιτρεπτές αδυναμίες των συνεργατών τους) ως μέλος μίας δυναμικής και εξελίξιμης ομάδας.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ, κα Βίλμα Σιελή, στο gpma@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.

Κόστος για μη μέλη: 30 ευρώ

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

IMG 5284
« 1 of 11 »

 

Comments are closed.